Motivation

Nu är det snart dags för min föreläsning i Östersund, måndagen den 11/5 kl. 18.30 - 20.00. Vi håller till på Prästgatan 58. 
  
Jag kommer att berätta om min livsstilsförändring, hur jag kom till denna punkt att börja igen efter otaliga gånger av jojo-bantningar, jag kommer även berätta om hur min övervikt påverkade mig mentalt/socialt, samtidigt som jag känner att jag kan bjuda på mig själv och berätta om gamla anekdoter; vad vore livet utan humor.
 
Att jag skulle kunna gå ner 70 kg i vikt på 18 månader och min man 45 kg känns magiskt, så jag måste nypa mig i armen fortfarande: - den mentala biten tar längre tid att hänga med. Men det bästa av allt är att det går att gå ner i vikt, ingenting är omöjligt, det är du som bestämmer. Att lyckas sitter inte i magen utan mentalt. 
 
Vi kommer att ha paus med provsmakningar från LCHF- klubbens produkter, Katrin Zytromierska som dom sponsrar mig med. Jag kommer även ha lite spännande utlottningar. 
 
Kommer självklart som alltid lotta ut en biljett till min föreläsning och den som vinner får givetvis ta med en vän.
Allt du behöver göra är att kommentera att du vill vinna senast 30/4 kl. 24 så lottar jag slumpmässigt, det blir rättvisast så.  
 
Jag samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan och anmälan till min föreläsning gör ni på deras sida HÄR.
 
Varmt välkomna, och tillsammans ska vi göra en inspirerande och trevlig föreläsning tillsammans.  
.
 
#1 - - mariawiberg.blogg.se:

Jag åker gärna från Strömsund och lyssnar igen 😍😍

#2 - - Annica:

Jag är gärna med i utlottningen 😃
Skulle verkligen behöva gå iväg och höra dig inspirera mig till att komma igång med min viktresa. Just nu är det en massa ursäkter till att inte gå på föreläsningen, men skulle jag vinna så MÅSTE jag bara gå, utan ursäkter 😊

#3 - - Annica:

Jag är gärna med i utlottningen 😃
Skulle verkligen behöva gå iväg och höra dig inspirera mig till att komma igång med min viktresa. Just nu är det en massa ursäkter till att inte gå på föreläsningen, men skulle jag vinna så MÅSTE jag bara gå, utan ursäkter 😊

#4 - - Britta:

Hej, jag vill jättegärna komma och lyssna. Behöver inspiration och en "spark i baken" för att ta tag i mitt liv och påbörja en liknande resa.

#5 - - Anna Olofsson:

Jag vill vinna! Har kommit en bit i det mentala mkt tack vare att läsa din blogg men det är en bit kvar... Behöver verkligen en spark i arslet då jag snart ska ha mitt första barn i sommar.

#6 - - Anna Olofsson:

Jag vill vinna! Har kommit en bit i det mentala mkt tack vare att läsa din blogg men det är en bit kvar... Behöver verkligen en spark i arslet då jag snart ska ha mitt första barn i sommar.

#7 - - Anna Olofsson:

Jag vill gärna vinna en biljett till din föreläsning! Jag har kommit en bra bit i att ändra det mentala mkt tack vare att läsa din blogg men det är en lång bit kvar.. Behöver verkligen en spark i arslet för att komma igång på allvar då jag väntar mitt första barn i sommar. Hoppas vi ses den 11:e 😉

#8 - - Anonym:

Jag undrar vad du tycker om att det har visat sig att endel av lchf klubbens produkter innehåller t ex vete och är fettsnåla?

Svar: Oj, det visste jag inget om. Måste kolla upp.
halvalindha

#9 - - Maria Josefine:

Jag vill vara med och tävla :-)

#10 - - Britten:

Hej! Har anmält mig till föreläsningen men vill ändå vara med och tävla för då kan jag bjuda med mig någon mer från Rätan så att jag slipper att åka själv!

#11 - - Tess:

Så roligt att du fortsätter med dina föreläsningar. :) Du fortsätter att inspirera massa människor.
Jag hinner inte vara lika aktiv med kommentarer nu när jag både jobbar och pluggar men jag försöker läsa ikapp när jag hinner.
Träffade min nya PT för en månad sen och hon är toppenbra. Vi har gjort både ett kostschema och ett träningsprogram som känns super. Tänk att jag behöver nån som pushar mig.... men så är det.
Nu ska även jag gå ner en gång för alla. :D

Svar: Tack Tess, undrade just vart du tagit vägen <3 Vad duktig du är som pluggar, jobbar och försöker gå ner i vikt och tränar. Bra jobbat, det är skönt att ha någon utomstående som stöttar en. Kämpa på och ha en fin Valborg kram.
halvalindha

#12 - - Anonym:

Hej! Är så otroligt intresserad då jag kämpar på men med extremt många motgångar och behöver verkligen inspiration! Kommer du ha nåt i Stockholms-trakten? :)
Duktig du är! Vad kul det är att läsa om. Så härligt att inspireras av andra det gått bra för och få se att det faktiskt går.
Tack!
Mvh Anneli Wirestam

Svar: Hej! Vad kul att du vill läsa min blogg, tack <3 Hoppas verkligen kunna komma till Stockholm och föreläsa, troligtvis till hösten. Återkommer om det här på bloggen. Ha en fin Valborg.
halvalindha

#13 - - vill gärna lyssna till denna föreläsning!:

Vill gärna komma och inspireras

#14 - - Anonym:

Jag skulle gärna vilja komma å lyssna på dig Lindha då du är i östersund . Å kanske hinna slänga några ord.

#15 - - malin:

Vinner gärna en biljett till Din föreläsning. // Malin 🌾

#16 - - Anonym:

http://martinas.nu/inte-mycket-lchf-pa-lchfklubben/

#17 - - Anonym:

http://martinas.nu/inte-mycket-lchf-pa-lchfklubben/

#18 - - Kristina:

Hej! Jag skulle gärna vinna denna, ta med min sambo och få inspiration. Jag är där du var innan du började och uppriktigt less på det och måste göra nått åt saken innan det är för sent. Du är en bra förebild! Tack för det!

Svar: Hej! Det blev du som vann en biljett till min föreläsning :) Mejla mig dina uppgifter efternamn, telefonnummer och namnet på din sambo. Kul att du vill komma. Ha en fortsatt fin helg.
halvalindha