Fyllda Parmesanpanerade schnitzlar med ost och skinka

Äntligen tillbaka på gymmet igen, det var ett tag sedan nu. Kände ett litet lätt motstånd till att gå dit, men jag hade ju planerat in det så var bara att gå. Har tappat lite kraft i musklerna då jag fick sänka vikterna lite, men det var så skönt att plåga sig själv, och imorgon efter jobbpasset 7-17 får jag helg och vila!!!
 
Jag jobbar i helgen så jag gick upp kl 05.00 i morse för att vara på jobbet till kl 06.30, men hade kort dag och arbetade endast till kl 12. Kom hem och fortsatte min gigantiska julstädning. Sedan blev det gymmet, jag hade med mig min minsta som tycker det är så kul att följa med mig dit, det är hon som är fotografen :) 
 
 
  
 Det här sved bra i armarna, axlar och skulderblad kan jag säga. 
 
 
 Benpress; hade 10 kg lägre vikt i dag, men det kommer jag i kapp snart.
 
 
Sedan blev det en god lördagsmiddag med familjen. Min man hade lagat fyllda parmesanpanerade schnitzlar med ost och skinka. Till det grönsallad och broccoli. Världens godaste sås; Lallerstedts Currysås!!!
 
 
Banka ut schnitzeln och lägg på ost och skinka, salta och peppra. Vik i hop och pensla på ägg och rulla i parmesan, stek i smör.
 
 
Vi hade blomkålsris som tillbehör, så gott. Lallerstedts Currysås innehåller bara 0,53g/100g, magiskt god.
 
  
 Ha en fortsatt fin helg, nu ska jag baka pepparkakor med barnen :)
#1 - - Tess:

Wow, vad gott! Och jag som hade planerat att göra ostfylld kycklingfilé imorgon. Kanske ska ha lite currysås till det. ;)
Jag var också på gymmet idag för första gången på jättelänge! Hoppas inte jag har alltför ont i ryggen imorgon.

Svar: Åh det lät gott, kanske jag också ska äta det. Vilken ost fyller du med? Gör du ett snitt i fileen och stoppar in osten? Härligt att du också var på gymmet. Det kändes bra för mig, man ska inte göra övningar som gör ont. Blir spännande om jag får träningsvärk i morgon.
halvalindha

#2 - - Ida:

Vad gott!

Svar: Supergott!!! :)
halvalindha

#3 - - monica:

Hoppas att det går bra med din rygg.

Svar: Tack, jag tog det försiktigt, var riktigt skönt. Gjorde övningar som ryggen klarade :) Kram
halvalindha