Godaste middagen
LCHF - PIZZA
Recept;
1 plåt (ca 8 portioner)
100g riven valfri ost t ex. tacoost el. pizzaost
4 ägg
0,75dl vispgrädde
2 msk. fiberhusk
lite salt
Tomatsås Zeta 5,4g /100g kolhydrater
Vispa ägg, grädde och fiberhusk med elvisp.
Vispa ägg, grädde och fiberhusk med elvisp.
Blanda sist ner osten. Låt stå ca 5 minuter.
Fördela degen på en bakplåt (använd gärna bakplåtspapper ). Grädda i ugn ca 15 minuter i 175 g.
Fördela sedan önskat pålägg på botten, och grädda ytterligare i 250 grader tills osten smält och allt fått fin färg!
Vi brukar ha: Tomatsås, riven ost taco, skinka, champinjoner och oliver. Det är bara fantasin som sätter gränser, supersmarrig är den.
Fördela sedan önskat pålägg på botten, och grädda ytterligare i 250 grader tills osten smält och allt fått fin färg!
Vi brukar ha: Tomatsås, riven ost taco, skinka, champinjoner och oliver. Det är bara fantasin som sätter gränser, supersmarrig är den.
Lycka till :)
Crème fraiche och béarnaisesås är alltid gott till pizza!
åh så gott!