Lycka

Tänk vad små saker man upptäcker nu, som ändå blir stora händelser i mitt liv, som andra normalviktiga tar för givet. Tänker på i går, när jag och min äldsta dotter var i stan, och vi var i butiken Glitter och kollade på rean.
 
De sålde ut fotlänkar, och jag har alltid tyckt att det är så fint, men det har aldrig funnits nån länk som passat min vrist, då den var för kraftig. Men nu kunde jag ha fotlänken, och dessutom välja vilken jag ville. Löjligt kanske men det var så härligt att äntligen kunna ha en fotlänk.
 
Det är ju otroligt hur det är, men jag har gått ner en storlek i skor också, det är som en helt ny värld öppnats för mig. Förut fick jag köpa kläder och skor efter det jag kunde hitta och som passade, och köpa dubbelt upp, jag var ju tvungen att passa på. Nu kan jag handla det jag vill, efter vad jag tycker är fint.
 
Det är lycka för mig just nu.
 
 
 
 
#1 - - Pernilla:

<3 <3 <3

#2 - - Linda:

Så underbart härligt!!!! Glädje som du är värd att njuta av länge!!! Kram!

Svar: Tack, kram!
halvalindha

#3 - - monica:

Grattis !!

Svar: Tack :)
halvalindha

#4 - - monica:

Grattis !!

#5 - - monica:

Grattis !!

#6 - - monica:

Grattis !!

#7 - - Camilla:

Hej och tack för en oerhört inspirerande blogg!! Jag har själv ca 15 kg övervikt kvar (har nyligen gått ner 10 kg) men faller konstant tillbaka i gamla hjulspår (=socker och skräpmat). Jag har gått upp och ner ca 25 kg hela mitt liv... :( Min fråga till dig är HUR hanterar/hanterade du alla svåra dagar? Bara som nu t ex, när du gjorde ett "snedsteg" som du så modigt skrev om, hur begränsar du det till ett enda snedsteg? Hur gör du för att så snabbt vara tillbaka på banan igen? I mitt fall kan jag sköta mig bra i perioder, sedan leder ett snedsteg till några veckors (i värsta fall månaders) vältrande i socker och skräpmat, något som precis hänt mig nu och jag vet inte hur man ska lyckas vända skutan igen, och fortsätta...?? Man blir så oerhört ledsen och nedslagen... Vore oerhört tacksam för alla kloka råd/tankar från din sida! Stort TACK igen för enorm inspiration! Kram Camilla

Svar: Hej Camilla! Tack för ditt inlägg. Det är bra ni frågar sånt som jag inte tänker på. Tror det är fler som undrar, så jag kommer göra ett inlägg om det på bloggen. Ha det gott kram :)
halvalindha