Det är nåt med mig och båtar

Jag och min man skulle ta en romantisk båttur på svärfars sommarställe i går. Snart är min semester slut, och i det fina sommarvädret så ville jag ta en båttur.
 
Det blir väl fler fina sommardagar fast jag börjar jobba så vi hinner åka båt, men det kändes viktigt för mig att hinna åka tillsammans en gång på semestern och trots ryggvärken. 
 
 
För två somrar sedan skulle jag och min man åka på en båttur, och ni vet ju att för två år sedan var jag dubbelt så stor mot nu, och min man vägde 40kg mer än i dag. Inga flytvästar kom vi i, smart va? hm...
Vi kunde inte heller sitta bredvid varandra i båten, utan min man satt fram och körde och jag satt bak, väldigt ROMANTISKT!!!!
 
Eftersom jag var så tung så kan man lugnt säga att båten var baktung, ja ni kan ju tänka er själva hur det såg ut jag baktill och min man uppe i luften, haha ok, kanske inte riktigt så då men...
 
  
I vilket fall, så gav vi oss i väg och när vi kommit ut en bit på sjön utanför vår grannes sommarställe, så upptäckte jag en spindel där jag satt i båten, och jag HATAR spindlar och får panik, skriker och ställer mig upp i båten.
 
Våra sommargrannar, som berättat för oss efteråt hur oroliga de blev, och som dessutom hade middagsgäster, står och tittat  på mig och min man genom fönstret och undrar vad vi håller på med, då båten var på väg att kantra när jag står och viftar, vilken syn!!! Som tur var lyckades min man få bort spindeln och allt gick bra denna gång med. 
 
Men tillbaka till i går då, utan problem kunde jag få på mig flytvästen och vi kunde sitta tillsammans båda i framsätet på båten: LYCKA!!!  Äntligen skulle vi puttra ut på en mysig båttripp bara vi.
Men det slutade med att svärfar fick komma och hämta oss, då vi glömt kolla hur mycket bränsle som fanns och fick bensinstopp en bra bit ut på sjön, då vi blev bogserade med lina in till land igen. 
 
 
Så jag blev tvungen att klättra över till svärfars båt mitt på sjön, men den här gången var det inte min övervikt som var problemet utan min onda rygg!!! Jag kan bara skratta åt eländet, men båtar och romantik verkar inte vara min grej.
 
 
 Livet leker och det är underbart!!!
 
 
#1 - - Maureen:

Kjempekoselig måte du forteller på- kjenner meg igjen! Du forteller på en måte at jeg ler" med" og ikke " av"- nydelig!!!!

Svar: Tusen tack, ha det gott :)
halvalindha

#2 - - Jeanette Sandelin:

TACK vare dig kom jag mig ut på en liten jogging/pw-tur efter sex dagars magsjuka :)

Svar: Härligt jobbat :) Fortsätt i samma anda kram!!!!
halvalindha

#3 - - HelenaL:

Hoppas ryggen snart blir bra! Tack för inspirerande inlägg!
Jag undrar vad du fikar med när andra äter kakor, godis, glass eller chips?

Svar: Antingen har jag med mig små babybel ostar eller så dricker jag bara kaffe. De flesta i min omgivning vet om och brukar oftast ha gjort en enkel lchf mat till mig i stället för kakor etc. de kan ställa fram olika ostar osv. Annars är det bara att bita i hop. jordgubbar med vispgrädde fungerar ju bra.
halvalindha

#4 - - Linda:

HAHAHAHA!!! 😃 Så härliga berättelser som man känner igen sig i!! Tack för att du peppar och förgyller med din toppenblogg!!! Själv sitter jag på en strand och har precis avnjutit mitt sedan länge planerade semesterfusk: En nybakad pizza! Har njutit av varje tugga! Men nu fortsätter jag som vanligt med lchf framöver! Ha det gott!

Svar: Åh, va gott. Härligt att du kunde njuta av den också, visst är det skönt med planerade belöningar. Bra jobbat med rätt inställning i morgon kör du lchf igen. Stor kram :)
halvalindha

#5 - - Mia:

Ha ha...jag hatar också spindlar, förstår precis hur det känns! Hoppas att ryggen blir bra snart (eller jag menar nu) ! Ha det bra, kram till dig!

Svar: Tack, ha det bra du också kram :)
halvalindha