Äntligen

Åh va skönt, lyckades ta mig ut på en promenad på 5 km, så skönt. Känner att det är så viktigt att röra på sig, alla endorfiner som löses ut i kroppen.
Känner mig så lycklig att det gick bra, även om jag kände av lite i ryggen.
 
Ett litet tips, när man mår dåligt, och vill ge upp, tänk så här; jag ska bara ta en promenad, och om jag känner likadant efteråt så ok trilla dit då, men jag kan lova, att en promenad är bästa botemedlet, du kommer känna att, jag ger inte upp.
 
 
#1 - - Pernilla:

Vad kul att det kändes bra!!

Tänkte också passa på att fråga dig om du under tiden som överviktig verkligen insåg HUR stor du var? Tror nämligen att jag till viss del förtränger hur pass överviktig jag är/varit. Jag vet förstås om det och är alltid väl medveten om det. Men det är först när jag får se ett foto på mig själv som jag verkligen hajar till. Jag tänker lite så här: att det är också en del av det som har lett till övervikten, att man förtränger hur illa det är.

Svar: Exakt så är det!!! Jag förträngde också hur jag såg ut, tittade inte i speglar, skyltfönster för då skulle sanningen uppdagas. Kan titta på mina gamla baddräkts bilder och se min mage, lår och känna jösses är det möjligt!!! Såg jag ut så där????
halvalindha

#2 - - Anna Gustafsson:

Bra jobbat!!!!
Jag kan och jag vill och jag ska;))) lyckas:))!
Kram Anna

Svar: Tack :) Klart du ska lyckas, kram!!!!!
halvalindha

#3 - - ami:

Bra linda.vi hejar på dig, då du hjälper oss.

Svar: Härligt att höra kram :)
halvalindha

#4 - - Jeanette Sandelin:

DU får mig ut ut ut ut ur mitt hem så gott som dagligen :)

Svar: Underbart Jeanette!!! Ha en fin dag :)
halvalindha

#5 - - Jan Sjöberg:

Goförmidda Lindha.
Det är en imponerande resa du har gjort. LCHF är ett underbart instrument, mer värt an alla magoperationer och mediciner.
Jag är en +65:are som gjort många resor i viktvärlden.
Nu har jag drabbats av elände och håller hårt i konsumtionen av "hydrater". Det jag undrar över, efter att ha blivit av med futtiga 15 kilon, är hur du gör med "överflödig hud"? Du får gärna skriva till mig privat om du vill.
Janne

Svar: Hej och tack för dina ord. Jag har hela tiden tränat mycket, just för att hjälpa huden med det man kan göra. Att gå ner i vikt med lchf gör man ändå, men för att huden skulle få en chans insåg jag att jag måste träna. Promenader, styrketräning, löpning och motionscykel jag hade/har stor variation på min träning. Jag har skrivit ett inlägg förut, om du skriver Huden i sökrutan så borde det inlägget komma upp. Där jag berättar mer ingående om hur min hud ser ut och bilder och hur jag gjort. Hör av dig om du har fler funderingar. Ha en fortsatt trevlig lördag :)
halvalindha