Dags för förändring

Det är bara du som kan forma din egen lycka. När du har dina svackor så är det bara du som kan avgöra hur du ska hantera dem, om du äter en chipsskål hur kommer det hjälpa dig? Hur kommer du att må då efter en stund?
 
Det är många som skriver till mig och vill hitta sin motivation gå ner i vikt, och jag är så tacksam för förtroendet från er, jag har ju bara min egen erfarenhet av min viktminskning under typ halva mitt liv att delge, men vill så gärna dela med mig av det och hoppas jag kan få er att känna motivation, att det verkligen går.
 
Det är många som laddar nu precis som jag alltid gjort, ett nytt år och nu ska mitt nya liv börja, men sedan händer inget mer. Frågan är hur mycket du är beredd att satsa, för det kostar i gråt, svett och sug, men kom ihåg att inte ge upp, för den som fortsätter trots motgångar kommer fram till målet så småningom.
 

Jag valde att lägga 1000 kr i månaden (= ca 90 min.) på Pt, plus gymkostnader om 199 kr/månad. De pengarna var väl investerade i min hälsa kan jag säga, och hur mycket mer kostade inte all min skräpmat, godis, chips och läsk förut!!!
 
Jag jobbar som undersköterska, men vill försöka att med mina föreläsningar och med min egen viktresa motivera andra att de kan göra en livsstilsförändring, bara man vill och får stöd. Vill med detta gärna få ta chansen att hjälpa just dig med den mentala biten. Där går vi igenom hur din kost ska se ut vecka för vecka samt träning efter dina förmågor. Vi träffas eller hörs via telefon eller Skype en gång i veckan, och jag finns som stöd hela tiden via mejl och sms också. 
 
Hör av dig om du känner dig motiverad och vill ge det en chans. Då jag bara tar emot två åt gången p.g.a. mitt jobb, och att jag vill verkligen vill ha tid för er så att vi kan fixa detta, lägger även gärna ut på bloggen om hur det går för er. Mejla mig och berätta lite om er själva ni som är intresserade, så får jag återkomma till er om mer detaljerat program och prisinfo.
 
Mejla mig på:
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Hej Linda. Hade varit toppen om du kunde.coacha mig. Gott nytt år.

Svar: Hej! Ska läsa igenom alla mejl efter nyår och kommer svara alla. Ha ett Gott Nytt År kram<3
halvalindha

#2 - - monica:

Hoppas få se och höra dig på Lchf eventet i Säffle i juni! Har mailat önskemål till Kostdoktorn. Läser Lchf bloggar, du verkar så tillfreds med ditt liv jämfört med andra. Verkar fint att bo i Jämtland med skidbackar omknuten och förstås orka utnyttja dem.I år verkar bli en kall vinter . Läser din blogg varje dag.

Svar: Men va kul att du kontaktat Kostdoktorn, får se om han nappar<3 Glad jag blir att du vill läsa min blogg varje dag Monica. Ha ett riktigt fint Gott Nytt År Kram<3
halvalindha

#3 - - Anna:

Du motiverar och inspirerar jättemycket genom att skriva här på bloggen. Det har hjälpt mig att inte ge upp. Stort tack!

Svar: Tack själv, härligt att höra. Tillsammans är vi starka kram och Gott Nytt År<3
halvalindha

#4 - - Anonym:

Hade velat att du coacha mig. Kram

Svar: Ska läsa igenom alla mejl så återkommer jag. Kram och ha ett fint Gott Nytt År<3
halvalindha

#5 - - Kate Johnsson :

Såg att det blev anonym när jag skrev innan, skriver därför igen. Jag vill att du coacha mig, har följt dig länge nu på bloggen och klarar det inte på egen hand. Kram o god fortsättning på det nya året ❤

#6 - - Helen:

God fortsättning, Lindha! Du har ett långt lite svamligt mejl från mig. Jag hoppas på pepp, coachning och motivation från dig när jag nu ska ändra livsstil, tappa kilon och leva hälsosammare! //kram Helen

Svar: Tack Helen har läst det. Återkommer efter nyår när jag hunnit läsa alla. Kram och ha ett fint Gott Nytt År <3
halvalindha

#7 - - Hans:

Önskar alla ett GOTT NYTT ÅR! Kram

Svar: Önskar dig ett riktigt fint Gott Nytt År Hans! Kram
halvalindha

#8 - - jeanette sandelin:

Tänkte på ordet frihet idag när jag drog på thermobyxor ovanpå jeansen och SEN satte mig ner och snörade på mig skridskor. Ljuvligt underbart och sååå roligt att åka skridskor. Det var flera år sedan sist.

Svar: Åh vad härligt. Skridskor har inte jag vågat mig på ännu, fick du inte ont/kramp i fötterna??? Känns som det skulle göra så ont. Skönt att kunna snöra utan problem. Tack för att du delar med dig av viktiga vardagshändelser kram och Gott Nytt År<3
halvalindha

#9 - - Christina:

Alltså, vilken resa du gjort. Jag är full av beundran *tummen upp*
Skickade ett mail till dej och håller tummarna. Behöver en spark i rumpan....
Gott nytt år :-)

Svar: Tack snälla du, ska läsa igenom alla mejl efter nyår och kommer svara alla. Kram till dig och ha ett Gott Nytt År<3
halvalindha

#10 - - GoForFit:

Sååååå grymt gjort! :)

Gott nytt år på dig!

Svar: Tack fina du, god fortsättning<3
halvalindha

#11 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

bra att du gör det :)

Svar: Tack<3
halvalindha

#12 - - marielle:

gud, så skickligt du har varit. Detta har krävt en hel del av dig och kommer att kräva en hel del för att hålla det i skick. stor respekt.

Svar: Tack marielle, ja det går inte att tro att man luta sig tillbaka :)
halvalindha