LCHF-LOPPET 2014

Lite Diklofenak i kroppen, nya ryggövningar som gjort susen, och insmord med Linnex där jag har ont, så gick LCHF-loppet galant. Jag sprang 5 km på 28.28 minuter. Så glad att det gick bra, visst fick jag lite ont i ryggen, men med lite envishet och kämparanda så gick det faktiskt, så sjukt underbart!!!!
 
Lite svettig och trött efter loppet, men vid mål fick man en goodie-bag, inte så dumt, fylld med en massa bra LCHF-produkter.
 
 
Träffade så otroligt mycket trevliga människor, men det som var riktigt kul och som verkligen gläder mig är att det kom fram personer som läser min blogg och ville hälsa på mig. Det betyder så mycket för mig, och jag blev så himla glad att ni kom fram till mig och att vi hann prata, hoppas det blir fler tillfällen.
 
Det är  Anna på bilden till vänster och Lena på bilden till höger.
 
 
Det var provsmakningar överallt, och jag fastnade vid bordet med provsmakningar från Boxholms; en massa goda ostar att smaka på. Tänk, jag har aldrig varit någon som gillat ost speciellt mycket förut, mitt älsklings- pålägg har varit leverpastej, och jag har då inte funnit någon leverpastej med lågt kolhydratinnehåll tyvärr. Men nu sedan jag börjat med LCHF så älskar jag ost, och är inte rädd för att pröva de mer smakrika. Det kanske ser ut på bilden som det smakade dåligt, men så var det inte.
 
 
Sedan så träffade jag underbara My http://lchfingenjoren.se/. Det är så fantastiskt att träffa henne, vilken energi och glädje hon förmedlar. Även om vi knappt känner varandra, vi har ju bara träffats några gånger och hörts på telefon och sms, så känns My som en så härlig fin vän, vi vet båda hur det har varit. Vi finns där för varandra och stöttar.
 
 
Det var ett hejdundrande kramkalas, fick äntligen träffa Christina: Chefredaktör för Expressens tidning Allt om LCHF. En tidning som delar med sig av så många bra recept, och mycket annat inspirerande läsning.
 
 
Sen kom då äntligen Katrin Zytromierska, tyvärr kunde hon inte springa loppet, men det var så trevligt att få träffa henne igen och att hon tog sig tid att prata. Det var ju Katrins första bok som hjälpte mig in i LCHF-kosten på ett bra och enkelt sätt. 
 
 
Bingo Rimér är så himla super trevlig och glad, och att hans mamma bor i Östersund, det hade jag ingen aning om. Det har varit en sån rolig helg.
 
 
 Hejdå Stockholm och Lchf Loppet för den här gången, kommer tillbaka om två veckor för Tjejmilen.
 
 
 
#1 - - Gunilla:

Starka Dig!
Så bra gjort!
Roligt förstår jag att träffa alla de ovan nämnda <3

Svar: Tackar, ja det var en super trevlig dag.
halvalindha

#2 - - Susanna Maria J:

Bra jobbat!! :D

Svar: Tusen tack :)
halvalindha

#3 - - Elisabeth Boman:

Grymt bra jobbat 👏👏👏💪💪💪

5 km phuuu, jag har att göra med slingan på 2,5... 😤😂😉

Svar: Tack, man måste börja någonstans :) Kram till dig.
halvalindha

#4 - - Lena Engström:

Det va kul att träffa och se dom man läst om. Lycka till med nästa lopp :)

Svar: Tack snälla du, ha det gott kram :)
halvalindha

#5 - - My:

Gulle dig <3 jag känner detsamma om dig ljuvliga du <3

Svar: Tack, kram :)
halvalindha

#6 - - Anonym:

Härligt att se alla bilderna. Du ser verkligen fin ut. Lycka till med nästa lopp. kram Marie

Svar: Tusen tack, ja det blir spännande med tjejmilen, kram :)
halvalindha

#7 - - monica:

Så kul allt verkar som du skriver om. Som en saga!! Tänk om du vetat detta för 5-6 år sedan! Vad fanns i LCHF påsarna!? Var det ost på nåt bröd, där du provsmakar!? Det skulle vara roligt att se och höra dig på t ex LCHF eventet i Säffle! Där var jag för första gången i somras, nära och bra, bodde hos min son. Men fantastiska föreläsare, trivsamt! Jag tycker du är så modig, som startar upp en fin blogg och går med tröja med tryck på.

Svar: Ja i bland får jag nypa mig i armen :) I påsarna fick vi Expressens tidning "ALLT OM LCHF", ost från Boxholms, Cavalier belgisk choklad (stevia), Aloevera persika dryck, Vattenflaska som innehåller magnecium och kalcium, Grillkrydda från Lchf klubben, Bara bär från Finnerödja, tror det var allt. Tack och ha det gott, kram :)
halvalindha

#8 - - Chi Chi:

Tjohoo, vad bra gjort av dig:-) Det ser så trevligt ut där, jag ska ha det som mål att springa lchf loppet nästa år. Vilken sida går jag in på då? Är det bara att skriva lchf loppet? Kul att träffa på så mycket trevliga människor. Ha en skön resa hem igen.
Kramar:-)

Svar: Tack Chi Chi :) Det är supertrevligt att träffa alla och utbyta erfarenheter med varandra. Tycker att du ska ha det som mål absolut nästa sommar!!! Man kan anmäla sig om man går in på Lchf klubben eller söker på Lchf loppet. Men de har inte lagt ut för 2015 än. Ha det gott kram :)
halvalindha

#9 - - Ulrika:

Bra jobbat!! :-)

Svar: Tack :)
halvalindha

#10 - - Sara:

Grymt jobbat :)

Svar: Tack :)
halvalindha

#11 - - Jeanette Sandelin:

WOW! Du är grym Lindha :) Jag är mkt imponerad.
Nu är mitt halva manus på väg till ett förlag...
TACK för att du bloggar - jag älskar din blogg!

Svar: Vad kul, bra jobbat Jeanette :) Låt mig få höra hur det går!!!
halvalindha