Ge ALDRIG upp..

I dag åker jag och min äldsta dotter till Stockholm för att springa Lchfloppet som Katrin Zytromierska/Lchfklubben anordnar. Det ska bli så kul, bo på Hotel och hinna med lite shopping i Stockholm.
Jag har ju berättat om mina ryggproblem, börjar verkligen bli less på att skriva om dem, stackars er.... Men jag åker till Stockholm ändå, i stället för att stanna hemma och det är det som har präglat hela min viktresa; att går det inte som du vill så gör det på ett annat sätt, men att ge upp det finns inte....
 
Min tanke med Lchf loppet var att springa, men nu genomför jag loppet med det jag har, och kan i dag, om det så blir att promenera. Men att avboka resan är som att ge upp, och det är det som skiljer ut en när man ska påbörja en viktminskning. Hur många gånger har man inte påbörjat en ny diet, för att efter en till två veckor ge upp. Det är då man måste tänka, att ger jag upp nu kommer det dröja ett bra tag innan rätt tillfälle dyker upp igen, och innan jag känner mig redo att starta en ny diet, plus att man känner sig misslyckad.
 
Åker jag ner till Stockholm nu och gör det jag kan med det jag har, så har jag inte misslyckats utan gjort allt jag kan, vilket ger en positiva känslor!!!
 
  
När man äntligen står vid målet så ångrar man sig inte, även om resan varit jobbig och krävt mycket av dig. Det gäller att tänka utanför dig när du ska ta dig till gymmet, eller ta en promenad och det känns så motigt, jag vill inte. Du får inte tänka då utan bara slå på automatiken och packa träningskläderna. Ge dig i väg, för när du klarat det blir du så mycket starkare, och det är den skillnaden som gör att du kommer lyckas!!!
 
Hoppar man över en dag som man planerat träning, känner man sig värdelös, och då är det lätt att hoppa nästa dag också. Jag brukar tänka så här de dagarna jag känner så, jag pratade liksom med mig själv; -ok jag vill inte träna i dag men ok, jag går dit och är snäll med mig själv och tränar, men behöver inte bli svettig. Jag går bara dit för att inte bryta rutinen, effekten av det blir att jag känner mig lyckad som gick dit, plus att jag blir mentalt starkare tills nästa dipp, att klarade jag det sist klarar jag det nu. I bland blir det träningspass i lugnt tempo, i bland kan det leda till det bästa pass jag gjort.
 
" Beslutsamhet, svett och hårt arbete, så blir drömmen din."
 
VI SES PÅ LCHF LOPPET
 
#1 - - Chi Chi:

Heja Heja, duktiga du som åker ändå:-) Lycka till och ha en trevlig helg med din dotter. Bra det du skriver om träning för nästa vecka ska jag skärpa mig med det. 2,2kg ner på två veckor är väl okej men du vet själv man vill ju det ska rasa med en gång men jag ger inte upp än utan biter ihop, funderar på vad jag kan ändra på nästa vecka och kör på:-) Kramar

Svar: Du kämpar på bra, förstår att du vill att viktminskningen ska gå fortare, men jag tycker det är ett jättebra resultat. Kram :)
halvalindha

#2 - - Hans:

Lycka till! Kram

Svar: Tack :)
halvalindha

#3 - - Fredrik Söderlund:

Då får "halva Linda" springa i halv fart?Lycka till Linda

#4 - - Fredrik Söderlund:

Då får "halva Linda" springa i halv fart?Lycka till Linda

Svar: Tusen tack :)
halvalindha

#5 - - Nette:

Word!
Så rätt, så rätt! Jag är lyckligt lottad som arbetar på ett ställe som har inrett ett litet gym i källaren och vi anställda har dessutom rätt till en friskvårdstimme i veckan på arbetstid. Så en gång i veckan tar jag mig till jobbet extra tidigt för att träna innan jag går upp till mitt kontor. Såå motigt att behöva åka hemifrån kl 0600, men såå nöjd jag är när jag skakig och nyduschad slår på datorn vid 0800. Klart att jag kan gå ner när jag vill under min dag men på något sätt blir det inte av om jag först slår på datorn och tänker att jag går ner vid lunch. Nej, bättre att åka hemifrån i träningskläder och köra direkt!

Stort lycka till på lördag och vi som inte kan vara med ser fram emot en liten rapportering :)
Lycka till

Svar: Men va bra gjort av dig, att du har lyckats komma underfund med att du måste träna från morgonen. Så är jag också, men i bland blir jag tvungen att ta nåt kvällspass, men föredrar från morgonen Skönt med friskvårdstimme, det har inte mitt jobb. Gick bra i dag, känns så skönt och kul var det. Kram.
halvalindha

#6 - - jeanette sandelin:

TACK för dina frågor gällande boken. Jag började för knappt två år sedan. Sen blev den liggandes, vi flyttade mm. Men nu fick jag sug att göra klart den. Ingen kontakt med något förlag ännu.
TACK för att jag får länka till dig i boken <3
Du är min största inspiration!

Svar: Ja det tar tid att skriva bok. Vad kul att du känner lust att skriva igen. Ha det gott kram :)
halvalindha

#7 - - Fredrik:

Då har du längre tid på dig att prata med folk, känna atmosfären och bara njuta.
Hoppas att ni får en toppenhelg!

Svar: Tack snälla du, ska verkligen njuta :)
halvalindha

#8 - - monica:

Lycka till med stockholmsbesöket även om du får springa sakta. Där samlas många LCHF intresserade, kul. Hoppas ni får fint väder!!

Svar: Tack snälla :)
halvalindha

#9 - - Lena Engström:

Vi kanske ses då. Som jag skrev tidigare så ska jag inte vara med i loppet men ska ta mig dit ändå. Hoppas bara det inte regnar :P ska låta min son läsa det här. Han behöver verkligen prata med sig själv och se till att komma iväg, få en rutin. Jag brukar prata med mig själv och se till att jag kommer ut en liten sväng i alla fall. Kör ju bara vardagsträning än så länge, ska ner i 2 siffrigt innan jag börjar med större utsvägningar. Ser inte jag dig kan du kolla efter en knallgul tröja :P

Svar: Kul att du är där, hoppas vi ses :)
halvalindha

#10 - - Vickan :

Lycka till🏃👍

Svar: Tack :)
halvalindha

#11 - - hejasaga.blogg.se:

Vilken dunderskillnad! Lycka till i loppet!

Svar: Tusen tack :)
halvalindha

#12 - - Hans:

Tack för tipset om rörelserna jag kan göra hemma. Har skrivit ut svaret på min kommentar och bilderna. Kan säga att jag har gått ner 4,4 kilo sedan den 4 augusti. Jag känner mig nöjd och märker att jag går mycket fortare nu. Det är meningen att det ska bli tennisträning i dag om vädret tillåter och just nu ser det ganska bra ut på den fronten. Hoppas det gick bra i Lchf-loppet och samtidigt passar jag på att önska trevlig helg. Kram

Svar: Bra jobbat med viktnedgången, hur går det med maten, fungerar det bra för dig eller känns det jobbigt? Det gick bra på loppet, känns väldigt skönt, har skrivit om det i morgon. Ha en trevlig kväll. Kram.
halvalindha

#13 - - Jeanette:

Stort Lycka Till på loppet Lindha:))
Ha en underbar helg<3
Kram Jeanette

Svar: Tack Jeanette :) Ha en fin helg du med kram :)
halvalindha

#14 - - hannah :

Hej lindha. Kul att träffa dig irl. Du sprang förbi oss, så du klarade det!!!! Hejja oss!

Svar: Hej!! Sprang jag förbi ni skulle ropat!!! Kram till er :)
halvalindha

#15 - - Camilla:

WOW vilket resa du måste gått igenom! Hejja dig!

Svar: Tack snälla du, det har varit en resa med upp och nedgångar, men helt klart värt det!! Ha en trevlig kväll.
halvalindha